Eseménynaptár

 

Keresés  


Kommunális és szelektív hulladék elszállítása

  ÚJ RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓ LETÖLTÉSE!!!


Alsónémedi településen a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást 2017. november 01.-től - közszolgáltatóként – a DTkH Nonprofit Kft. látja el.

Az ügyfélszolgálati rendszer keretében felmerülő problémák, panaszok, észrevételek megoldására Társaságunk a központi ügyintézési helyén, valamint postai, telefonos és internetes kapcsolattartással áll az Ügyfelek rendelkezésére.

Ügyfélfogadási időben adatváltozás, szüneteltetés, megszüntetés, új igény bejelentési ügyek intézhetők.

Elérhetőségeink:

2700 Cegléd, Pesti út. 65.

tel.:53/500-152, 53/500-153 fax. 53/505-566,

www.dtkh.hu, ugyfelszolgalat@dtkh.hu

Központi ügyfélszolgálat: 

2700 Cegléd, Pesti út. 65.

Hétfő: 8.00 - 20.00; Kedd- Csütörtök: 08.00 – 15.00 (Péntek: nincs ügyfélfogadás)

 2017. december 01-től ALSÓNÉMEDIN ÜGYFÉLFOGADÁS A GSM ÜZLETBEN!!! Alsónémedi, Szabadság tér 12/A; keddenként 16-18 óráig (ünnepnap kivételével)

NYOMTATVÁNYOK 2018. februártól:

ÜGYINTÉZÉS MENETE, KÉRJÜK OLVASSA EL!!!

LAKOSSÁGI BEJELENTŐLAP

KÖZÜLETI SZERZŐDÉS

ESETI KÖZÜLETI SZERZŐDÉS

BÉRLETI SZERZŐDÉS (EDÉNY)

MEGHATALMAZÁS

ZSÁK ÁTADÁS-ÁTVÉTELI JEGYZŐKÖNYV

ZSÁK ÁTADÁS-ÁTVÉTELI JEGYZŐKÖNYV (külterületi csak zsákos gyűjtésű)

PANASZKEZELÉS: 

BEJELENTŐLAP

TÁJÉKOZTATÓ

FELHÍVÁS ZÖLDHULLADÉKOS ZSÁKOK ÜGYÉBEN!

Zöldhulladék szállítási nap: 2017. november 29. szerda!

A korábbi hónapokban sokan éltek a zöldhulladék ingyenes elszállításának lehetőségével és átvették az ingyenes zsákokat az Ügyfélszolgálaton. Aki az ingyenes zsákokat már átvette, az 200,- Ft-os áron vásárolhat zsákot az alábbi üzletekben:
– Gábor-Ker Conto Kft. (Széchenyi-Hunyadi u. sarkán),
– NON-STOP ANNO Kft. (Szabadság tér).

Az ingyenesen juttatott zölhulladékos zsákok átvétele továbbra is keddenként 16-18 óra között történik a Polgármesteri Hivatal Tikárságán! A zsákok átvételéhez kérem, hozzák magukkal az adóazonosító számukat, ha pedig nem a szerződő fél jön érte meghatalmazást).

 ♣

HÁZHOZ MENŐ LOMTALANÍTÁS

A lomtalanítást évente (jan. – dec.) ingatlanonként KÉT alkalommal házhoz menő rendszerrel végezzük el. A lomtalanítás e módon történő elvégzése a lakosság számára is kényelmes, figyelembe véve, hogy nem kell egy meghatározott időponthoz igazodni. A lomtalanítás alkalmával a háztartásban feleslegessé vált használati tárgyakat, eszközöket, bútorokat szállítjuk el.

A nagydarabos lom (pl. bútor) kivételével a kisebb méretű anyagok a hatékonyabb elszállítás és szétszóródás megakadályozása érdekében kizárólag bezsákolva, kötegelve kerülnek elszállításra.

Nem tartoznak a lomtalanítás körébe, így nem kerülnek elszállításra:

-        gally, salak, trágya, szalma, egyéb növényi és állati hulladék

-        építési hulladék, egyéb ipari hulladék;

-        veszélyes elektromos, elektronikai készülékek (pl. TV-készülék, hűtőgép…);

-        veszélyes hulladékok, (pl.: gumiabroncs, akkumulátor, festékes dobozok, kátrány származékok…);

-        heti hulladékszállítás körébe tartozó háztartási, valamint gazdálkodói tevékenységből származó hulladék.

Igénylés menete:

1. lépés: Önnek csak annyit kell tennie, hogy felhívja Társaságunk ügyfélszolgálatát az 53/500-152 telefonszámon (ügyfélfogadási időben).

2. lépés: Munkatársunk azonosítja Önt, mint Társaságunk szerződéssel rendelkező ügyfelét, majd közösen egyeztetik a lomtalanítás napját és részleteit (lakcím, elérhetőség, kihelyezhető mennyiség stb.)

3. lépés: Az egyeztetett napon reggel 7:00 óráig ki kell helyeznie az ingatlana elé a lom hulladékot.

4. lépés: Társaságunk gépjárműve elszállítja a kihelyezett lom hulladékot.

FONTOS: A házhoz menő lomtalanítást kizárólag szerződéssel rendelkező lakossági ügyfeleink vehetik igénybe, amennyiben nincs díjhátralékuk!

 ♣

FELHÍVÁS SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS ÜGYÉBEN!

A Vertikál Nonprofit Zrt. tájékoztatása – és Önkormányzatunk tapasztalata – szerint az elmúlt 6 hónapban látványosan és nagy mértékben romlott a település lakosságának környezettudatossága: míg korábban a sárga fedelű „szelektív” edény 10-15-%-ban tartalmazott kommunális hulladékot, addig mostanra ez az arány 25-35 %-ra emelkedett.

A lakosság háztartásonként és részletesen írásban tájékoztatást kapott a szelektív gyűjtőedénybe helyezhető hulladékfajtákról. A mostanra kialakult arány a munkát nagy mértékben megnehezíti, sőt ellehetetleníti és jelentős többletköltséget okoz.

A szelektív gyűjtés megvalósításának érdekében  figyelmesebben válogassák a hulladékot! 

Amennyiben a szelektív edénybe kommunális hulladékot helyeznek, szállítóink nem fogják üríteni az edényt,  aminek okáról természetesen írásban értesítést hagynak a helyszínen!

 ♣

 

Módosított szelektív szállítási naptár 2017.

HÁZHOZ MENŐ CSOMAGOLÁSI HULLADÉKGYŰJTÉS

VÁLTOZIK A GYŰJTÉS NAPJA 2017. DECEMBER 1-TŐL!

Gyűjtési időszak: egész évben KÉTHETENTE, KEDDI napokon. Az új gyűjtési rend kezdő napja: 2017. DECEMBER 5. (KEDD)

2017.

2018.

december

január

február

március

április

5.; 19.

2.; 16.; 30.

13.; 27.

13.; 27.

10.; 24.

 

Önnek csak annyit kell tennie, hogy a szelektíven gyűjtött újrahasznosítható hulladékokat (pl. papír, műanyag, fém, italos karton) a sárga fedelű kukában, vagy bármilyen áttetsző (nem fekete) zsákban keverten gyűjti és kéthetente (KEDDEN) kihelyezi az ingatlana elé.

A szelektív hulladékgyűjtő edényzetbe az alábbi hulladékok helyezhetők el:

-  papír (tisztán, laposra hajtogatva): kartondoboz, hullámpapír, élelmiszerek és kozmetikai cikkek, papírdobozai, színes és fekete-fehér újság, szórólap, prospektus, irodai papír, füzet, telefonkönyv

-  műanyag (kiöblítve, laposra taposva): színes- és víztiszta PET palack, kupak (üdítős, ásványvizes), kozmetikai és tisztítószerek flakonjai (pl: samponos, öblítős, mosogatószeres), reklámszatyor, nylonzacskó, csomagolófólia, fólia (zsugor és strech), joghurtos, tejfölös és margarinos dobozok,

-  fém- és italos kartondoboz (kiöblítve, laposra taposva): fém italos doboz (pl: üdítős, sörös, energiaitalos), tartós tej és üdítők dobozai (Tetra Pack), konzervdoboz, háztartási fémhulladékok (pl: evőeszközök, fém főzőedény)

Begyűjtésének módja: A csomagolási hulladék gyűjtésére szolgáló kukát (újrahasznosítható hulladék) a gyűjtési napokon reggel 7:00 óráig szíveskedjen kihelyezni az ingatlan elé, mert a hulladékgyűjtő gépjármű elhaladása után kihelyezetteket nem áll módunkban elszállítani! Amennyiben háztartási vegyes hulladék, lom, üveg, vagy nem megfelelő típusú, illetve szennyezett hulladék kerül kihelyezésre, Társaságunk jogosult megtagadni annak elszállítását.

FONTOS! Kérjük, hogy a biztonságos munkavégzés érdekében üveget NE helyezzen az edényzetbe!

Az üveg (színes és színtelen öblös, üdítős, boros, pezsgős) gyűjtése kiöblítve, az üveg gyűjtőpontokon történik (Iskola u., Bajcsy-Zs. u. 9., Dózsa tér, Liliom u., Haraszti út – Hunyadi sarok)!

2017. december 1-től KÉTHAVONTA HÁZHOZ MENŐ ÜVEGHULLADÉK GYŰJTÉS kerül bevezetésre, melynek első időpontja 2017. december 20. (SZERDA). Az üveghulladékot a sárga fedelű edényzetben helyezze ki! Következő időpontok: 2018. február 28., április 25. 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

HELYI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ELÉRHETŐSÉGEI 2017. NOVEMBER 30-IG:

Győrvári István Lászlóné 

Minden kedden 16-18 óra között az Alsónémedi, Fő út 58. sz. alatt (Alsónémedi Polgármesteri Hivatal, Titkárság). Csak ebben az időpontban: 337-101/11 

E-mail: hulladekszallitas@alsonemedi.hu

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Keresés  


Alsónémedi Nagyközség – © 2010-2018 minden jog fentartva – oldaltérkép